• 1.
   Software
  • 2.
   Formaat
  • 3.
   Opslag en extra's
  • 4.
   Prijsklasse
  • 5.
   Merkvoorkeur
  • 6.
   Jouw gegevens
  Welke software ga je gebruiken?
  Gebruik je Microsoft Office voor schoolwerk en kijk je bijvoorbeeld Netflix ter ontspanning? Dan is lichte software de juiste keuze. Ga je aan de slag met programma's als Photoshop, SPSS of zware berekening in Excel, dan kies je voor middelzware software. Maak je complexe modellen met AutoCad 3D, Revit of andere zware 3D applicaties, dan is zware software voor jou de juiste keuze.


  Welk besturingssysteem heb je nodig?
  In veel gevallen worden laptops uitgerust met Windows 10 of 11 home. Wanneer het apparaat zakelijk wordt gebruikt, is het in sommige gevallen wenselijk om Windows 10 of 11 Professional te hebben. Dit is vaak het geval wanneer de laptop toegang moet krijgen tot een bedrijfsnetwerk of wanneer er extra beveiligingsopties nodig zijn.
  Formaat van de laptop
  Het schermformaat (gemeten in inch) bepaalt de grootte van het beeldscherm en is tevens bepalend voor het gewicht en grootte van de laptop. Bedenk dus goed waar je de notebook voor wilt gebruiken. Als je een model wilt om mee te nemen en onderweg te gebruiken, kies dan voor een kleiner schermformaat tot en met 14 inch. Werk je vaak thuis of op kantoor, kies voor een groter formaat vanaf 15 inch.
  Opslagcapaciteit
  Wanneer je veel foto's of video's opslaat, dan is een laptop met 512Gb of meer aanbevolen. Heb je veel opslag in de cloud of op een externe schijf, dan kun je ook met minder capaciteit uit de voeten.
  128Gb of minder256Gb512Gb1Tb1256Gb1512Gb2Tb
  Opties
  Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer je iets extra's wil op jouw laptop. Gebruik je de laptop vaak op donkere plekken, kies dan voor een verlicht toetsenbord. Soms is een touchscreen handig of zoek je een extra lichte laptop.
  TouchscreenVerlicht toetsenbordKaartlezerVingerafdrukscanner
  Prijsklasse
  Zoek je een laptop in een bepaalde prijsklasse? Geef hieronder jouw budget aan. Heb je geen idee, sla deze vraag dan over door op 'Volgende' te klikken.
  € 600 tot € 849€ 850 tot € 1049€ 1050 tot € 1499€ 1500 tot € 1999Meer dan € 2000Anders
  Merken
  Heb je voorkeur voor een specifiek merk of merken, kies dan hier voor jouw favoriete merk.
  AcerAsusHPLenovoAppleAnders
  Bedrijfsnaam
  Aanhef *
  Achternaam *
  Postcode *
  Huisnummer *
  Telefoonnummer
  E-mailadres *
  Aanvullende wensen en opmerkingen
  Menu