• 1.
   Games
  • 2.
   Formaat
  • 3.
   Opslag en extra's
  • 4.
   Prijsklasse
  • 5.
   Merkvoorkeur
  • 6.
   Jouw gegevens
  Wat voor games ga je spelen?
  Ga je lichte games als Minecraft of Rollercoaster Tycoon spelen? Kies dan voor lichte games. Wanneer je middelzware spellen als de nieuwste Sims of Overwatch speelt, dan kies je voor middelzware games. Speel je shooters of multiplayer games zoasl Apex Legends op hoge instellingen? Dan kies je voor zware games.
  Formaat van de laptop
  Het schermformaat (gemeten in inch) bepaalt de grootte van het beeldscherm en is tevens bepalend voor het gewicht en grootte van de laptop. Bedenk dus goed waar je de notebook voor wilt gebruiken. Als je een model wilt om mee te nemen en onderweg te gebruiken, kies dan voor een kleiner schermformaat tot en met 14 inch. Werk je vaak thuis of op kantoor, kies voor een groter formaat vanaf 15 inch.
  Opslagcapaciteit
  Wanneer je veel foto's of video's opslaat, dan is een laptop met 512Gb of meer aanbevolen. Heb je veel opslag in de cloud of op een externe schijf, dan kun je ook met minder capaciteit uit de voeten.
  128Gb of minder256Gb512Gb1Tb1256Gb1512Gb2Tb
  Opties
  Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer je iets extra's wil op jouw laptop. Gebruik je de laptop vaak op donkere plekken, kies dan voor een verlicht toetsenbord. Soms is een touchscreen handig of zoek je een extra lichte laptop.
  TouchscreenVerlicht toetsenbordMetalen behuizingLicht gewichtKaartlezerVingerafdrukscannerRGB verlichting
  Prijsklasse
  Zoek je een laptop in een bepaalde prijsklasse? Geef hieronder jouw budget aan. Heb je geen idee, sla deze vraag dan over door op 'Volgende' te klikken.
  € 700 tot € 849€ 850 tot € 999€ 1000 tot € 1249€ 1250 tot € 1749Meer dan € 1750Anders
  Merken
  Heb je voorkeur voor een specifiek merk of merken, kies dan hier voor jouw favoriete merk.
  AcerAsusHPLenovoAppleAnders
  Bedrijfsnaam
  Aanhef *
  Achternaam *
  Postcode *
  Huisnummer *
  Telefoonnummer
  E-mailadres *
  Aanvullende wensen en opmerkingen
  Menu